Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
Oppstart av Northern Lights Aquatics

Oppstart av Northern Lights Aquatics

Historien om Northern Lights Aquatics (NLA) startet ved en tilfeldighet, tidlig i 2015. Forbundet gjennom en felles interesse for akvariefisk som på alle måter skiller seg ut fra den vanlige "Topp 100" artslisten som dominerer i zoobransjen, besluttet vi å forene krefter for å kunne skaffe både oss selv og andre med samme interesse noe annet enn hva de fleste andre bransjeaktørene byr på.

Med et globalt og særdeles omfattende nettverk som grunnlag for å kunne skaffe bortimot hva som helst av tropisk akvariefisk, og en solid dose motivasjon for å gjøre ting på vår egen måte, ble NLA dermed startet i det små i en avsidesliggende krok nord for Bergen.

Hovedfokuset har siden dag én vært å supplere et marked som ellers har hatt store utfordringer med å finne sine drømmefisk. I løpet av tiden som har gått siden starten, har vi i NLA rukket å gjøre flere førstegangsimporter av sjeldne og nye arter til hobbyen i Norden. Vi har i tillegg importert en rekke arter som knapt har vært å se i vår region tidligere. Firmaet har sakte men sikkert blitt bygget opp til å kunne håndtere stadig større og hyppigere rullering av fisk, og etterhvert også utvalgte produkter og akvarieplanter. Produktutvalget er også satt sammen basert på hva som ikke nødvendigvis er standardsortiment i alminnelige zoofaghandlere. NLA har som mål å bidra til en dypere forståelse for og større bredde i akvariehobbyen. Vi er selv viderekomne akvarister, og forsøker derfor å skape noe som vi ville satt størst mulig pris på som kunder av et forhandler som oss.

Vårt kontaktnettverk av leverandører, oppdrettere og fangstmenn strekker seg dypt inn i avsidesliggende hjørner av akvarieverdenen, og vokser stadig. Dette åpner for nye muligheter, planer og målsetninger. I løpet av tiden som kommer håper vi at dette kan bidra til at våre kunder alltid skal kunne finne noe nytt, spennende og givende for vår felles hobby hos oss.

Vi setter oss høye mål, og vi tør å love mye. Vi er alltid interessert i å høre hva våre kunder er på jakt etter, og vi vil i de fleste tilfeller kunne oppfylle det meste ved hjelp av litt tid og tålmodighet!

Akvarister & skapere av Northern Lights Aquatics,

Reuben & Haakon, 2017 


0 comments

Leave a comment